Savi stucco

Tuotetunnus (SKU): 7 Osasto:

Kuvaus

Väri: Valkoinen, Lumivalkoinen, Oranssi, Sinappi, Harmaa, Syreeni, Keltainen, Punainen, Sininen, Beige, Karamelli, Vihreä, Musta
Värejä voi sekoitaa.
Pakkaus: 1 kg, 5 kg ja 10 kg säkkeissä
Valmis sekoitus: saatavana kuivaseoksena.  0-0,2mm
Lisätään vain vesi: 0.8-1 litraa/ 1 kg
Suurin kerroksen paksuus: 0,3-0,4 mm (yhdessä kerroksessa)
Riittoisuus: 400-600 g/m2

Savi Marmorino ja Stucco ovat 100 % luonnonmukaisia, sisutuksellisia ja näyttäviä viimeistelylaasteja. Nämä japanilaisten mestareiden tuhansia vuosia vanhoista tekniikoista ja materiaaleista inspiraation saaneet, Etelä-Virossa valmistetut hienolaastit mahdollistavat lukemattomat yksilöllisesti viimeistellyt pinnat kristallinkirkkaista silkkisiin mattapintoihin.

Savi Marmorino ja Stucco jäljittelevät alustan kohokuviota, joten niillä voidaan viimeistellä myös kaarevia pintoja, peittää onkaloita ja ulkonevia muotoja. Pinnan lujuuden ansiosta niitä voidaan käyttää myös pinnoissa, joihin kohdistuu suuria rasituksia.

Savi Stucco
Savi Stucco on kuin taideteos, jonka kiiltävästä pinnasta heijastuva kuvio luo ylellisen ilmeen vain muutamalla ohuella kerroksella ja  maaväripigmenttien lisääminen mahdollistaa erilaisten värisävyjen luomisen. Lastalla käsitelty pinta on luja kuin kivi ja pehmeä kuin silkki. Stucco sopii täydellisesti sisätiloihin savilaastin koristeelliseksi viimeistelykerrokseksi. UKU Savi Stucco on helppo levittää ja myös sen puhtaanapito on helppoa sileän ja kiiltävän pinnan ansiosta.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Lumivalkoinen, Oranssi, Sinappi, Sireli, Keltainen, Punainen, Harmaa, Sininen, Beige, Karamelli, Vihreä, Musta

Pakkaus

1kg, 5kg, 10kg