NHL 3.5 / 0-1mm 25kg Marmorkalkkilaasti

40,00

Osasto:

Kuvaus

0-1mm Hydraulinen kalkkilaasti
Väri
: Valkoinen
Pakkaus: 25 kg
Valmis sekoitus: saatavana kuivaseoksen jossa kalkkijauho ja hiekka
Lisätään vain vesi: 4,5-5 litraa/ 25 kg säkki
Suurin kerroksen paksuus: 2-3 mm / kerros
Riittoisuus: 25kg – n. 4,5 m² (2*2-3mm)

Hydraulinen kalkkilaasti soveltuu käytettäväksi erilaisilla alustoilla, joiden ominaisuudet ja kosteustila edellyttävät seosta, jolla on hydrauliset ominaisuudet (esim. kiviperustus ja sokkelit). UKU:n hydrauliset rappausseokset ovat 100 % luonnonmukaisia ja luotu vanhojen perinteiden innoittamana.

NHL-seoksia voidaan käyttää rappauksessa sekä ruiskulla että käsin. Se vaatii vähemmän jälkihoitoa kuin ilmakalkkiseokset.

NHL-seoksilla on samanlaiset vesihöyryn läpäisyominaisuudet kuin muillakin ilmakalkkiseoksilla, mutta ne ovat vahvempia.

Laastijärjestelmä koostuu kolmesta eri kerroksesta: tartuntakerros, täytekerros ja viimeistelykerros. Jokaista kerrosta voidaan käyttää myös erikseen eri tarkoituksiin.

Kalkkilaastit hiiltyvät (vahvistuvat) hiilidioksidin uudelleen imeytymisen kautta ilmasta, ja niiden kuivumis- ja imeytymisprosessi on hitaampi kuin kipsilaasteilla, minkä vuoksi kalkin hiiltymisprosessia ei tulisi nopeuttaa. Sen tulisi antaa hiiltyä käytettävästä järjestelmästä riippuen 3–5 päivää kerrosta kohti.

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 30 × 30 cm (senttimetri)
Pakkaus

25kg